Cadeaubon

Verwen iemand met een heerlijke behandeling.

Iemand in de watten leggen? Laat ze een van de behandelingen ervaren door het geven van een cadeaubon naar keuze. Het is zelfs mogelijk om een unieke gepersonaliseerde cadeaubon te laten maken, zonder extra kosten!

Instructies

Bij ANNA Skincare & Beauty is het mogelijk om een cadeaubon te maken. Naast standaard cadeaubonnen is het mogelijk om een gepersonaliseerde cadeaubon voor iedere behandeling naar keuze te maken. Vul onderstaand formulier in en geef iemand een heerlijke behandeling cadeau!

Voor cadeaubonnen geldt een levertijd van 3 werkdagen na aanvraag voor de cadeaubon. 

 

Cadeaubon gepersonaliseerd

Aanvraagformulier cadeaubon

De merken

hannah logo

Waarom dit merk?

Sinds 1979 staat Hannah voor huidverbetering! Het ongekende specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en het absolute pionierschap inzake de revolutionaire bindweefselmassage hebben tezamen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid.

lycon logo e1547461045530 300x123 1

Waarom dit merk?

Het is het meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. LYCON geniet wereldwijd bovendien een ongeëvenaarde erkenning voor professionele productkwaliteit, trainingen, loyaliteit en integriteit.

Refectocil logo 1

Waarom dit merk?

RefectoCil is een van de meest gebruikte merken wanneer het aankomt op het stylen van wenkbrauwen en wimpers. Dit merk focust op het beschermen van de natuurlijke haren en toch een fantastisch resultaat realiseren.

perfect eyelash

Waarom dit merk?

Een Internationaal verspreid merk in 26 landen van professionele wimper- en wenkbrauwproducten. Welke al meerdere prijzen hebben gewonnen. Het merk zit bovenop innovatie en gaat altijd opzoek naar het beste resultaat.