De salon

Gelegen in Nijmegen-centrum, aan het bruisende Faberplein is de salon van ANNA Skincare & Beauty te vinden. Kom helemaal tot rust in de stijlvol ingerichte ruimte. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van High end producten, het resultaat is namelijk wat telt. 

Boek snel een afspraak en zie wat de schoonheidssalon allemaal te bieden heeft! 

Mensen prachtig laten voelen in hun eigen huid is mijn grootste passie. Als professionele huidcoach, gaan we samen het proces aan om tot een geweldige huid te komen. 

Anna van Geenen

Eigenaresse/huidcoach

De merken

Waarom dit merk?

Sinds 1979 staat Hannah voor huidverbetering! Het ongekende specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en het absolute pionierschap inzake de revolutionaire bindweefselmassage hebben tezamen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid.

Waarom dit merk?

Het is het meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. LYCON geniet wereldwijd bovendien een ongeëvenaarde erkenning voor professionele productkwaliteit, trainingen, loyaliteit en integriteit.

Waarom dit merk?

RefectoCil is een van de meest gebruikte merken wanneer het aankomt op het stylen van wenkbrauwen en wimpers. Dit merk focust op het beschermen van de natuurlijke haren en toch een fantastisch resultaat realiseren.

Waarom dit merk?

Een Internationaal verspreid merk in 26 landen van professionele wimper- en wenkbrauwproducten. Welke al meerdere prijzen hebben gewonnen. Het merk zit bovenop innovatie en gaat altijd opzoek naar het beste resultaat.