De hannah huidcoach in Nijmegen

Bekijk de behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Gedurende een gezichtsbehandeling bij ANNA Skincare & Beauty wordt de tijd genomen. Een rustige ervaring waarbij op professionele wijze uw huid behandeld wordt.

Kies voor de Gezichtsbehandeling Hannah Meet & Treat om kennis te maken met de geweldige producten van Hannah. De huidcoach zal u begeleiden om de weg van huidverbetering te bewandelen. Met geavanceerde apparatuur om huid te analyseren wordt uw huidtypen en de daarbij horende behandelmethodiek bepaald. Wilt u nog meer uit uw behandeling halen? Kies dan voor de Xpress of Xperience behandeling. In deze behandelingen bepaald u welke gezichtsdelen, zoals bijvoorbeeld wenkbrauwen wordt meegenomen.

De gezichtsbehandeling Hannah Xperience is het neusje van de zalm. Dit is compleet ontspannen terwijl uw 90 minuten lang behandeld wordt. Bekijk meer details van de individuele gezichtsbehandelingen hieronder.

Acne behandeling

Als hannah Huidcoach, zijn wij het juiste adres om actief Acne te behandelen. Onze schoonheissalon in Nijmegen is onder andere gespecialiseerd in het behandelen van Acne. Samen met jou gaan we eerst middels een intake de juiste behandelmethode voor je huidprobleem bepalen. Vervolgens